44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Skraldeposer og affaldssække

Køb Affaldsposer i mange størrelser

Hos RAJA sælger vi affaldsposer i mange forskellige størrelser og materialer. Står du for kontorforsyningen på din arbejdsplads, så er vi et godt bud på en leverandør! Vi har mere end 20 forskellige slags affaldsposer, så du finder med garanti den (eller de) slags skraldeposer, du skal bruger på kontoret.

Få mængderabat på skraldeposer fra RAJA

Hos RAJA har vi faste lave priser på skraldeposer og affaldssække, men der er flere penge at spare ved at handle hos os. Når du køber stort ind, får du nemlig op til 20 % rabat på dine affaldsposer – det gælder uanset om du køber ind til kontoret, til daginstitutionen eller til privat brug. Handler du hos RAJA får du med andre ord skraldeposer og affaldssække til konkurrencedygtige priser!

Stort udvalg af farver og tykkelser

Det er vigtigt, at størrelsen på dine affaldssække passer til formålet, men det er mindst lige så vigtigt, at tykkelsen er den rette. Det har nemlig betydning for, om dine affaldssække er robuste nok til den mængde og type skrald, du fylder i. Går din virksomhed op i affaldssortering, så har vi skraldeposer i mange forskellige farver, så I kan lave jeres eget system til sortering af affald. Vores affaldsposer fås blandt andet i rød, gul, blå, grå og selvfølgelig sort og transparent.

Kontakt os med dine spørgsmål

Er du i tvivl om, om du skal vælge RAJA som din leverandør af skraldeposer og affaldssække? Så ring på 44 58 77 00 og få en snak med en af vores specialister – de giver med garanti et godt råd eller to samt en god pris på de produkter, du gerne vil bestille hjem.

Husk, at når du handler hos RAJA, så leverer vi dine nye skraldeposer og affaldssække inden for 24/48 timer!

9 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant