44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

A4-mapper, plastiklommer og plastikchartekker

Se vores store udvalg af billige mapper

Hos RAJA har vi et stort sortiment af plastiklommer og a4-mapper i forskellige farver. Vores udvalg af arkivmapper kan hjælpe dig med at holde orden på virksomhedens vigtige dokumenter og sørge for, at der altid er styr på tingene på jeres kontor - vores elastikmapper er endda udstyret med en etiket på ryggen, der giver dig mulighed for at skrive noter om mappens indhold.

Husk, at når du bestiller arkivmapper, plastiklommer eller plastikchartekker hos RAJA, så leverer vi inden for 24/48 timer.

Billige mapper til papir i god kvalitet

Vores a4-mapper er fremstillet i karton med en tykkelse på 50 my - det gør dem holdbare og robuste, ligesom elastikmappernes lukning gør dem egnede til opbevaring af vigtige dokumenter, der hverken må gå i stykker eller blive væk. Med en 3,5 cm bred ryg, så kan vores kontormapper beregnet til omslutning af mange dokumenter.

Plastiklommer i 3 tykkelser

Udover mapper til papir, så forhandler vi også plastiklommer til gode priser. Vores transparente plastiklommer er fremstillet af propylen og fås i tre tykkelser - 40 my (kornet), 60 my (klar) og 130 my (propylen). Dit valg af tykkelse har betydning for, hvor gennemsigtige dine plastiklommer er - hvilke slags plastiklommer du skal vælge afhænger altså af, hvor fortrolige dokumenter du skal opbevare er.

Plastikchartekker i mange farver

Vores plastikchartekker fås i 5 forskellige varianter - transparent, blå, gul, grøn og rød. Fælles for dem er, at de er fremstilles i 110 my propylen og er velegnede til opbevaring af a4-papir. Du kan købe plastikchartekker i pakker á 100 stk.

Mængderabat på arkivmapper, plastiklommer, plastikchartekker

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant