44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Post-it's

Post-it og Post-it Blokke

Velkommen til Rajapacks omfattende sortiment af Post-it og Post-it blokke, hvor vi tilbyder en bred vifte af innovative og praktiske løsninger til dine noteringsbehov. Vores udvalg omfatter alt fra de klassiske gule Post-its til farverige Post-it kubusblokke og funktionelle Post-it indexfaner, der sikrer, at du altid har det rette værktøj ved hånden til at organisere, planlægge og kommunikere effektivt.

Klassiske Gule Post-its: En kontor klassiker

De klassiske gule Post-its er et uundværligt redskab i ethvert kontormiljø. Med deres klare farve og pålidelige klæbeevne er de perfekte til hurtige noter, påmindelser og beskeder. Vores gule Post-its kommer i forskellige størrelser, herunder 47,6 x 47,6 mm, 76 x 76 mm og 76 x 127 mm, hvilket giver dig fleksibilitet til forskellige anvendelser. Hver blok indeholder 90 ark, og de leveres i pakker af 12, hvilket sikrer, at du aldrig løber tør.

Post-it Indexfaner: Til Effektiv Organisering

Vores Post-it indexfaner er ideelle til at markere sider og organisere dokumenter. De har en gennemsigtig del med klæbemiddel og en farvet del, som du kan skrive på. Disse indexfaner er genanvendelige og kommer i pakker med 50 faner. Vælg mellem forskellige farver som rød, blå, grøn og gul for at skabe et farvekodet system, der passer til dine behov.

Post-it Kubusblokke: Farverig og Funktionel

For dem, der ønsker lidt mere farve på deres skrivebord, tilbyder vi Post-it kubusblokke. Disse blokke indeholder 450 selvklæbende blade, som kan sættes på og tages af flere gange. De fås i forskellige farvekombinationer, herunder enkeltfarvede blokke og blokke med skiftende farver. Med målene 76 x 76 mm er de ideelle til at fange opmærksomheden og tilføje et farverigt touch til dine noter.

Historien bag Post-its

Post-its blev opfundet i 1970'erne af Spencer Silver, en forsker hos 3M, der oprindeligt forsøgte at udvikle en super stærk lim. Ironisk nok endte han med at skabe det modsatte: en svag, genanvendelig klæber. Det var først da en anden 3M-ansat, Art Fry, indså, at denne klæber kunne bruges til at skabe bogmærker, der ikke faldt ud af hans sangbog, at ideen om Post-it noter virkelig tog form.

Den Typiske Brug af Post-its

  • Påmindelser og Noter: Den mest almindelige brug af Post-its er som påmindelser. De er perfekte til at skrive små noter til sig selv eller andre, som kan klæbes på synlige steder som computerskærme, køleskabe eller spejle.
  • Organisering og Planlægning: Post-its er fremragende til at organisere tanker, ideer og opgaver. De kan bruges til at kategorisere oplysninger og lave midlertidige etiketter, hvilket er særligt nyttigt under brainstorming sessioner eller projektplanlægning.
  • Uddannelse og undervisning: I uddannelsesmiljøer er Post-its et populært værktøj. Lærere bruger dem til at markere vigtige sider i bøger eller som et interaktivt værktøj i klassen, hvor elever kan skrive svar eller kommentarer og klæbe dem på tavlen.
  • Kreativ anvendelse: Post-its er også blevet et medium for kunst og kreativitet. Fra at lave store murværker til at skabe detaljerede illustrationer, har folk fundet utallige måder at udtrykke sig kreativt med disse farverige noter.
  • I hjemmet: Ud over kontoret har Post-its fundet en plads i hjemmet. De bruges til at efterlade beskeder til familiemedlemmer, lave indkøbslister eller som påmindelser om daglige opgaver.
  • I Softwareudvikling og Projektledelse: Post-its er uundværlige i agile udviklingsmiljøer. De bruges til at skrive brugerhistorier eller opgaver og klæbes på tavler for at visualisere arbejdsprocessen.
  • Til Feedback og Evaluering: I workshops og møder bruges Post-its ofte til at indsamle feedback. Deltagere kan skrive deres tanker og klæbe dem på en væg eller tavle til senere diskussion.
  • Som Bogmærker: Post-its er også praktiske som bogmærker, da de ikke beskadiger siderne og giver plads til at skrive noter eller kommentarer.

3 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant