Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,3/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap
spinner

15% rabat på din første ordre + gratis levering ved køb over 1.500 kr., anvend koden NC22

Vi får 4,4/5 af vores kunder på Trustpilot*

Brug for hjælp? Du kan kontakte vores specialister på telefon 44 58 77 00, hverdage fra kl. 08:00-16:30

*Baseret på 613 anmeldelser blev dataene indsamlet d.8. april 2022.

Op til -20%
Best Price produkt
Ikke tilgængeligt

Grå stabelbare Eurokasser

(7 varenumre)
24/48 timer

Fra
39,10 DKK  ekskl. moms
Se alle priser
  • Grå stabelbare kasser med og uden sidehåndtag:
  • 400 x 300 mm
  • 600 x 400 mm
Læs mere

spinner

Yderligere produktinformation

Praktiske stabelbare Eurokasser!


Robuste eurokasser

Skal du finde robuste skabelbare og billige eurokasser med eller uden sidehåndtag? RAJA har eurokasserne i mange forskellige størrelser, som passer til jeres behov og arbejde. Her på siden kan I læse mere om de forskellige produktmål, og hvad disse gråplastkasser kan bruges til. Du kan også finde andet lagerudstyr til varehåndtering eller flere andre opbevaringkasser hos os.

Eurokasser er perfekte til opbevaring

Eurokasser er ofte brugt på værksteder eller i lagre, hvor der skal flyttes meget rundt med små og store genstande. Med en eurokasse kan du nemt stable og opbevare mange forskellige typer af varer. De kaldes også transportkasser til smådele (KLT), fordi de bruges til mindre dele på store lagre. Alt afhængig af arbejdet kan du både finde eurokasser med håndtag og eurokasser uden håndtag i den størrelse, som passer til dine mange forskellige behov. Alt i alt er det stabile plastkasser, hvor bundens eventuelle nedbøjning er begrænset - endda også ved stor belastning.

Passer til europaller

Det hedder en eurokasse, fordi den passer til europaller. En europalle er en fælles europæisk målestok for paller, og eurokasserne kan derfor nemt stables på europallerne. Pallerne har ofte firkantede flader, men eurokasserne har runde flader, så eurokasserne kan nemt og hurtigt stables klar på europallerne. Du køber dermed et produkt, der er kendt i Europa, men som også kan genbruges i store dele af europa - skulle kassen ende et andet sted ved transport.

Materialet er af slidstærkt plast

Eurokassernes materiale er fremstillet i det slidstærke polypropylen (PP), der tåler stød og slag. PP er et plastmateriale, som desuden er et fødevaregodkendt materiale, så du med fordel kan bruge eurokasserne på steder, hvor der er behov for rengjorte og desinficerede beholdere til for eksempel frugt og grønt. Polypropylen tåler også store temperaturudsving, og eurokasserne kan derfor også bruges udendørs.

Eurokasserne er lette at rengøre

Disse robuste plastkasser er lette at rengøre, og eurokasserne kan derfor anvendes igen og igen. Du behøver ikke at bekymre dig om eurokasserne bliver slidte med tiden, for med deres slidstærke materiale holder eurokasserne i mange år. Desuden er de lette at tømme for indhold, så du hurtigt kan gøre dem rene og stable dem oven på hinanden igen.

Mange forskellige mål til dine behov

Skal eurokasserne bruges til forskellige ting, er det en god idé at have eurokasser med forskellige størrelser. Derfor kan du hos os købe eurokasser i mange forskellige størrelser, som passer til dine europaller. Alt afhængig af om du skal kunne løfte kasserne selv eller ej, kan du købe eurokasser med sidehåndtag, som gør eurokassernes håndtering enkel og effektiv.


Kasserne fås i størrelser fra 6-76 liter, og indenfor størrelserne 600 x 400 mm og 800 x 600 mm. Du kan laste ting mellem 10-30 kg i de forskellige eurokasser, vi har i vores sortiment. Se mere her på siden og find de kasser, som opfylder netop dine behov.

Brug på manuelle, delvist eller fuldt automatiserede arbejdspladser

Du kan bruge eurokasserne af plast på manuelle, delvis automatiske og fuldt automatiske arbejdspladser. På delvist automatiserede arbejdspladser bliver kasserne typisk fyldt og tømt med en kran, hvor eurokasserne bliver placeret direkte på europallerne. På fuldt automatiserede anlæg anvendes disse plastkasser, fordi de med garanti passer til forholdene og logistiksystemet samt sikrer en problemfri drift.

Find din plastkasse i dag med RAJA

RAJA tilbyder eurokasser i mange forskellige størrelser, der passer til enhver europalle. Eurokassernes holdbarhed og alsidighed sikrer, at eurokasserne kan anvendes på enhver type arbejdsplads - både på produktion, værksted, lager og i transport. Du kan derudover købe låg til dine eurokasser, så du kan opbevare dine varer og produkter sikkert.

Produktdatablad