44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap
 • Grå stabelbare Eurokasser - 1
 • Grå stabelbare Eurokasser - 2
 • Grå stabelbare Eurokasser - 3
 • Grå stabelbare Eurokasser - 4
 • Grå stabelbare Eurokasser - 5
 • Grå stabelbare Eurokasser - 6
 • Grå stabelbare Eurokasser - 7
Grå stabelbare Eurokasser - 1
Grå stabelbare Eurokasser - 2
Grå stabelbare Eurokasser - 3
Grå stabelbare Eurokasser - 4
Grå stabelbare Eurokasser - 5
Grå stabelbare Eurokasser - 6
Grå stabelbare Eurokasser - 7

15% rabat på din første ordre + gratis levering ved køb over 1.500 kr., anvend koden NC23

Vi får 4,4/5 af vores kunder på Trustpilot*

Brug for hjælp? Du kan kontakte vores specialister på telefon 44 58 77 00, hverdage fra kl. 08:00-16:30

*Baseret på 613 anmeldelser blev dataene indsamlet d.8. april 2022.

Grå stabelbare Eurokasser

(8 varenumre)
24/48 timer
Op til -20%
Best Price produkt
« Best Price » : Over 500 bestsellers at the best price! Raja is committed to protecting your budget. No matter how much you buy, you'll get the best prices all year round on a selection of our 500 best sellers.
Ikke tilgængeligt
Fra
40,45 DKK  ekskl. moms

Se alle priser
 • Grå stabelbare kasser med og uden sidehåndtag:
 • 400 x 300 mm
 • 600 x 400 mm
Læs mere

spinner

Yderligere produktinformation

Praktiske stabelbare Eurokasser!


Find robuste eurokasser

Skal du finde robuste skabelbare og billige eurokasser med eller uden sidehåndtag? RAJA har eurokasserne i mange forskellige størrelser, som passer til jeres behov og arbejde. Her på siden kan I læse mere om de forskellige produktmål, og hvad disse grå plastkasser kan bruges til. Du kan også finde andet lagerudstyr til varehåndtering eller flere andre opbevaringkasser hos os.

Eurokasser er perfekte til opbevaring

Eurokasser er ofte brugt på værksteder eller i lagre, hvor der skal flyttes meget rundt med små og store genstande. Med en eurokasse kan du nemt stable og opbevare mange forskellige typer af varer. De kaldes også transportkasser til smådele (KLT), fordi de bruges til mindre dele på store lagre. Alt afhængig af arbejdet kan du både finde eurokasser med håndtag og eurokasser uden håndtag i den størrelse, som passer til dine mange forskellige behov. Alt i alt er det stabile plastkasser, hvor bundens eventuelle nedbøjning er begrænset - endda også ved stor belastning.

Passer til europaller

Det hedder en eurokasse, fordi den passer til europaller. En europalle er en fælles europæisk målestok for paller, og eurokasserne kan derfor nemt stables på europallerne. Pallerne har ofte firkantede flader, men eurokasserne har runde flader, så eurokasserne kan nemt og hurtigt stables klar på europallerne. Du køber dermed et produkt, der er kendt i Europa, men som også kan genbruges i store dele af europa - skulle kassen ende et andet sted ved transport.

Eurokasse i slidstærkt plast

Eurokassernes materiale er fremstillet i det slidstærke polypropylen (PP), der tåler stød og slag. PP er et plastmateriale, som desuden er et fødevaregodkendt materiale, så du med fordel kan bruge eurokasserne på steder, hvor der er behov for rengjorte og desinficerede beholdere til for eksempel frugt og grønt. Polypropylen tåler også store temperaturudsving, og eurokasserne kan derfor også bruges udendørs.

Eurokasserne er lette at rengøre

Disse robuste plastkasser er lette at rengøre, og eurokasserne kan derfor anvendes igen og igen. Du behøver ikke at bekymre dig om eurokasserne bliver slidte med tiden, for med deres slidstærke materiale holder eurokasserne i mange år. Desuden er de lette at tømme for indhold, så du hurtigt kan gøre dem rene og stable dem oven på hinanden igen.

Mange forskellige mål til dine behov

Skal eurokasserne bruges til forskellige ting, er det en god idé at købe eurokasser i forskellige størrelser. Derfor kan du hos os købe eurokasser i mange forskellige størrelser, som passer til dine europaller. Alt afhængig af om du skal kunne løfte kasserne selv eller ej, kan du købe eurokasser med sidehåndtag, som gør eurokassernes håndtering enkel og effektiv.

Disse størrelser findes eurokasserne i

Kasserne fås i størrelser fra 6-76 liter, og indenfor størrelserne 600 x 400 mm og 800 x 600 mm. Du kan laste ting mellem 10-30 kg i de forskellige eurokasser, vi har i vores sortiment. Se mere her på siden og find de kasser, som opfylder netop dine behov.

Brug på manuelle, delvist eller fuldt automatiserede arbejdspladser

Du kan bruge eurokasserne af plast på manuelle, delvis automatiske og fuldt automatiske arbejdspladser. På delvist automatiserede arbejdspladser bliver kasserne typisk fyldt og tømt med en kran, hvor eurokasserne bliver placeret direkte på europallerne. På fuldt automatiserede anlæg anvendes disse plastkasser, fordi de med garanti passer til forholdene og logistiksystemet samt sikrer en problemfri drift.

Sådan finder du frem til den rigtige plastkasse med eller uden håndtag

Alt efter hvilken eurokasse med håndtag eller eurokasse uden håndtag, du ønsker, kan du finde den her på siden. Er du stadig usikker på hvilken type kasse, du skal vælge, så kan du stille følgende spørgsmål:


 • Hvad skal du opbevare i kasserne?
 • Hvor skal du placere eurokassen?
 • Hvor længe skal tingene/varerne opbevares i plastkassen?
 • Hvor ofte har du brug for adgang til eurokasserne?

Opbevaring af ting i kasser

Skal du opbevare skrøbelige ting, kan eurokasserne med håndtag være en fordel. Men skal eurokasserne transportere tunge ting, kan eurokassen uden håndtag være mere praktisk, da eurokassen vil være stivere. Hvilken eurokasse, du skal vælge afhænger også af, om eurokasserne skal stables på europaller eller ej.

Placering af eurokassen

Skal eurokasserne placeres direkte på gulvet, er alle typer af eurokasser velegnede. Desuden er eurokasserne uden håndtag særligt gode på europaller, hvis det skal være den ønskede løsning, da de er mere stive.

Varighed af opbevaring

Hvor længe du ønsker at opbevare tingene/varerne, er eurokassernes størrelse afgørende for, hvilken type du vælger. Det gælder også her om, at vælge et låg til dine eurokasser, så du undgår, at der kommer fugt eller andet støv ned i. Dertil skal du finde en kasse uden håndtag.

Adgang til eurokasserne

Skal du have adgang til kassen fra flere sider eller kun én side, er eurokassen med håndtag altid en god løsning. Er eurokassen udelukkende til opbevaring, kan eurokassen uden håndtag også anvendes.

Find din plastkasse i dag med RAJA

RAJA tilbyder eurokasser i mange forskellige størrelser, der passer til enhver europalle. Eurokassernes holdbarhed og alsidighed sikrer, at eurokasserne kan anvendes på enhver type arbejdsplads - både på produktion, værksted, lager og i transport. Du kan derudover købe låg til dine eurokasser, så du kan opbevare dine varer og produkter sikkert.

Produktdatablad