44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

UN-godkendt emballage

UN-godkendt emballage til transport af farligt gods

Arbejder din virksomhed med farligt gods? Så ved du med garanti, at dine produkter skal pakkes ind i UN-godkendt emballage. At emballagen er UN-godkendt vil sige, at den overholder FN's retningslinjer for forsendelse og eksport af farligt gods.

Hos Rajapack finder du et stort udvalg af emballage, der lever op til de gældende regler på området, heriblandt papkasser og krydsfinerkasser i forskellige størrelser. De er velegnede til transport af kemikalier og andet farligt gods.

Sikkerhed som omdrejningspunkt

Kasser, der skal bruges til at transportere farlige produkter - flydende og faste - skal være robuste, slidstærke og modstandsdygtige. Det lever alle produkter i denne kategori op til - de følger nemlig de gældende regler på området og derfor kan du roligt bestille dem til forsendelse af dine produkter - uanset om det drejer sig om eksplosive, selvantændelige, radioaktive og smittefarlige stoffer, eller om du skal have transporteret giftige gasse eller brandfarlige væsker.

Køb kasser med mængderabat

Det kan godt betale sig at købe emballage til de næste mange forsendelser på RAJA. Det gælder også for UN-godkendt emballage. Når du køber et stort lager af krydsfiner- eller papkasser til forsendelse af farligt gods, så giver vi nemlig en mængderabat på op til 15 %. Husk også, at vi leverer din ordre indenfor 72 timer!

Spørg en specialist

Kontakt vores specialister på tlf: 44 58 77 00, hvis du har spørgsmål om produkterne eller brug for hjælp med bestillingen. Er du i tvivl om, om forsendelsen af dine produkter kræver UN-godkendt emballage, så har de med garanti et godt svar på det.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant