Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
5
Genoptag indkøb hvor du slap

Surringsbånd

Hos RAJA kan du købe surringsbånd i forskellige farver og tykkelser - og med forskellig kapacitet. Fælles for alle vores produkter til surring af gods er, at de er i høj kvalitet og sørger for en god og holdbar lastsikring.

Husk at vi leverer din ordre inden for 24/48 timer, når du bestiller surringsbånd og andre produkter til lastsikring hos os!

Bæltestrop, spændestrop eller lastbilstropper

Kært barn har mange navne og det gælder også for surringsbånd - de populære bånd til surring af gods bliver nemlig kaldt noget forskelligt, alt efter hvem du spørger - men uanset, om du kalder dem laststropper, bæltestropper eller noget helt tredje, , kan du være sikker på, at de lever op til dine krav til lastsikring og sørger for en sikker fragt af dine produkter. Vores bæltestropper er nemlig af højeste kvalitet.

Spændestropper til tung last

Er dine produkter tunge, skal der mere til for at sikre dem - det giver næsten sig selv. Hos RAJA forhandler vi spændestropper, der kan holde til alt fra 100 kg og til 2500 kg. Det betyder, at du sagtens vil kunne finde nogle spændestropper, hvis kapacitet passer til dine produkter og dermed sørger for optimal lastsikring.

Kontakt vores specialister

Har du brug for hjælp til at vælge surringsbånd? Eller hvad du brug for yderligere information om vores sortiment af produkter til surring af gods? Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at dele ud af deres viden om bæltestropper og sikker lastsikring på tlf: 44 58 77 00.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 5 % Ikke tilgængeligt
Spændebånd SORT
Spændebånd SORT

1 produkt

1 produkt
Fra  61,85 DKKekskl. moms pr. rulle