• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Surringsbånd

(1 produkter)

Hos RAJA kan du købe surringsbånd i forskellige farver og tykkelser - og med forskellig kapacitet. Fælles for alle vores produkter til surring af gods er, at de er i høj kvalitet og sørger for en god og holdbar lastsikring.

Husk at vi leverer din ordre inden for 72 timer, når du bestiller surringsbånd og andre produkter til lastsikring hos os!

Bæltestrop, spændestrop eller lastbilstropper

Kært barn har mange navne og det gælder også for surringsbånd - de populære bånd til surring af gods bliver nemlig kaldt noget forskelligt, alt efter hvem du spørger - men uanset, om du kalder dem laststropper, bæltestropper eller noget helt tredje, , kan du være sikker på, at de lever op til dine krav til lastsikring og sørger for en sikker fragt af dine produkter. Vores bæltestropper er nemlig af højeste kvalitet.

Spændestropper til tung last

Er dine produkter tunge, skal der mere til for at sikre dem - det giver næsten sig selv. Hos RAJA forhandler vi spændestropper, der kan holde til alt fra 100 kg og til 2500 kg. Det betyder, at du sagtens vil kunne finde nogle spændestropper, hvis kapacitet passer til dine produkter og dermed sørger for optimal lastsikring.

Kontakt vores specialister

Har du brug for hjælp til at vælge surringsbånd? Eller hvad du brug for yderligere information om vores sortiment af produkter til surring af gods? Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at dele ud af deres viden om bæltestropper og sikker lastsikring på tlf: 44 58 77 00.

1 produkter Nulstil
Listevisning Gitter visning
Spændebånd SORT
Op til -10%
1 produkt
Fra  56,90 DKK ekskl. moms