44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Engangsmasker og mundbind

Køb billige engangsmasker og mundbind online

Hos RAJA har vi et stort sortiment af engangsmasker. Udvalget tæller blandt andet støvmasker i filterklasserne FFP1, FFP2 og FFP3 samt mundbind, der beskytter mod forurening af miljø og produkt. Vores engangsmasker er i høj kvalitet og er velegnet til professionelt brug i forskellige industrier.

Husk, at du modtager dine engangsmasker inden for 24/48 timer, hvis du bestiller i dag.

Stort udvalg af 3M støvmasker til engangsbrug

Når du handler hos os, får du faste lave priser på 3M støvmasker til engangsbrug. Og i vores sortiment finder du med garanti den type engangsmaske, du er på udkig efter. Vi forhandlere nemlig mere end 20 forskellige slags støvmasker og mundbind.

RAJAs støvmasker yder optimal beskyttelse

Vores støvmasker lukker perfekt til omkring mund og næse og beskytter dermed slimhinderne mod irritation og skadelige stoffer som glasuld, metal, støv eller bakterier. Engangsmaskerne er glatte, hudvenlige og beskytter dig hele dagen igennem.

Derudover har vores engangsmasker en god komfort og med udåndingsventilen undgår du ubehagelige varmeophobning under masken.

Certificerede støvmasker og mundbind til engangsbrug

Alle de engangsmasker, du kan købe online hos os, er CE-mærket, testet i henhold til EN, som imødekommer kravene fra industrier som byggeri, landbrug og fødevareindustrien.

Kontakt en produktspecialist

Er du i tvivl om, hvilke engangsmasker du skal vælge til arbejdspladsen? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservicemedarbejdere på 44 58 77 00. De er velbevandrede i vores sortiment af støvmasker og mundbind til engangsbrug – og de kan med garanti give dig et par gode råd med på vejen.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant