44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gummihandsker – Store og små engangshandsker

Gummihandsker har mange fordele. De giver et godt greb, som gør det meget nemmere at arbejde med hænderne, særligt med små ting, der kræver gennemføling. Men gummihandsker også gode til snavset arbejde og arbejde med kemikalier, da handskerne efterfølgende kan smides ud.

Vi forhandler mange forskellige slags engangshandsker, og du er altid velkommen til at kontakte vores support, som kan rådgive dig om det rigtige valg af engangshandsker med udgangspunkt i materiale og elasticitet. Her på RAJA finder du bl.a. nitrilhandsker, latexhandsker og vinylhandsker.

Velkommen til Rajapacks dedikerede side for gummihandsker. Vi forstår vigtigheden af pålidelig beskyttelse i dit arbejde, og derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af gummihandsker, der møder enhver behov for sikkerhed og komfort.

Hvorfor vælge Gummihandsker fra Rajapack?

Specialiseret Sortiment

Vores gummihandsker er nøje udvalgt for at sikre optimal beskyttelse. Fra robuste kemikalieresistente handsker til fleksible og komfortable muligheder, vores sortiment dækker alle behov.

Kvalitet og Holdbarhed

Vores gummihandsker er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, sikrer lang holdbarhed og maksimal beskyttelse mod kemikalier, snavs og andre skadelige stoffer.

Komfort og Funktionalitet

Designet med brugerens komfort i tankerne, sikrer vores gummihandsker en behagelig pasform og fremragende greb, hvilket er essentielt for præcision og effektivitet i arbejdet.

Vores Udvalg af Gummihandsker

A. Kemikalieresistente Handsker i Latex - Chemstar

Disse handsker er ideelle til arbejde med kemikalier, tilbyder ekstrem holdbarhed og et sikkert greb takket være deres grove overflade.

Gummihandsker i Nitril

Vores nitrilhandsker er perfekte for dem, der søger en stærk, men fleksibel handske. De er resistente over for olie og kemikalier og sikrer et godt greb.

Gummihandsker i Latex

For dem, der foretrækker den klassiske latex, tilbyder vi handsker, der kombinerer komfort og beskyttelse, ideelle til både medicinske og rengøringsopgaver.

Beskyttelse til Rengøringsopgaver

Vores gummihandsker til rengøring er designet til at give optimal beskyttelse, især når du arbejder med kraftige rengøringsmidler. Vi tilbyder handsker med forstærkede overflader, herunder vinyl, for at sikre både holdbarhed og et sikkert greb. For de mest krævende opgaver har vi specialdesignede handsker, der effektivt beskytter mod stærke kemikalier.

Sortimentet af Latex- og Nitrilhandsker

Rajapack tilbyder et bredt udvalg af latexhandsker, kendt for deres elasticitet og komfort. For dem med latexallergi har vi et stort udvalg af nitrilhandsker, som er et fremragende alternativ. Disse handsker kombinerer styrke med fleksibilitet og er ideelle til brug i krævende miljøer.

Gummihandsker i Alle Størrelser og Farver

Vores gummihandsker findes i en række størrelser, fra XS til XL, for at sikre en perfekt pasform. Vi tilbyder også handsker i forskellige farver, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dine behov.

En Verden af Valgmuligheder

Rajapack tilbyder et bredt udvalg af gummihandsker til forskellige formål. Uanset om du søger handsker til rengøring, havearbejde eller professionel brug, har vi de rette løsninger til dig.

Sikkerhed og Komfort med Rajapack

Vores gummihandsker er designet med fokus på både sikkerhed og komfort. Fra klassiske opvaskehandsker til specialiserede kemikaliehandsker, vi har det, du har brug for til at beskytte dine hænder.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hos Rajapack besvarer vi dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge de rette gummihandsker. Vores mål er at sikre, at du får handsker, der opfylder dine krav til kvalitet og komfort.

5 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant