44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gummihandsker – Store og små engangshandsker

Gummihandsker har mange fordele. De giver et godt greb, som gør det meget nemmere at arbejde med hænderne, særligt med små ting, der kræver gennemføling. Men gummihandsker også gode til snavset arbejde og arbejde med kemikalier, da handskerne efterfølgende kan smides ud.

Vi forhandler mange forskellige slags engangshandsker, og du er altid velkommen til at kontakte vores support, som kan rådgive dig om det rigtige valg af engangshandsker med udgangspunkt i materiale og elasticitet. Her på RAJA finder du bl.a. nitrilhandsker, latexhandsker og vinylhandsker.

Engangshandsker til rengøring

Man skal altid beskytte sine hænder mod diverse kemikalier og slid, når man gør rent. Det kan skade huden permanent, hvis man ikke anvender beskyttende rengøringshandsker. Selv almindelig sæbe kan være farlig, da den gentagende kontakt med stofferne i rengøringsmidler på længere sigt kan forårsage eksem, allergi, udslæt eller sprækker i huden. Brug derfor altid rengøringshandsker, når du arbejder med kemikalier fx under rengøringen.

Gummihandsker i mange forskellige materialer

Der findes mange forskellige typer gummihandsker, hvoraf de mest populære er latexhandsker, nitrilhandsker og vinylhandsker. Latexhandsker er et meget populært valg blandt vores kunder, da den giver ekstra god beskyttelse mod kemikalier. De er fremstillet af naturlatex, hvilket gør latexhandsken nem at få af og på, samtidig med at de har en god pasform.

Vi forhandler også vinylhandsker, som er en mindre elastisk type engangshandske, der dog er meget økonomisk. Denne gummihandske er god til ikke-fedtholdige, tørre produkter og egner sig til almindeligt arbejde. Selvom det er en billigere løsning, har den stadig en god holdbarhed og slidstyrke.

Nitrilhandsken er også en meget udbredt gummihandske. Den er fremstillet i syntetisk gummi, hvilket gør det til et godt alternativ til latexhandsken, idet man undgår risikoen for at udvikle latexallergi. Den har en bedre pasform end vinylhandsker samt større gennemfølingsevne. Nitrilhandsken er en engangshandsker, der anvendes i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i fødevareindustrien, laboratorier og industrien. Den yder rigtig god beskyttelse mod kemikalier og har en lang holdbarhed.

Kontakt os i dag

Se hele vores udvalg af latexhandsker, vinylhandsker og nitrilhandsker herunder. Kontakt os

5 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant