44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Sakse og skæreredskaber

Stort udvalg af sakse til arbejdspladsen

Hos RAJA har vi et bredt udvalg af sakse til kontoret eller lageret. Udvalget tæller alt fra præcisions- og langskaftede udgaver til de kendte og velrenommerede Fiskars sakse. Derudover har vi sikkerhedssakse og multifunktionelle sakse, der både fungerer som almindelig- og venstrehåndssaks.

Husk, at når du bestiller online hos RAJA, så leverer vi inden for 24/48 timer.

Fiskars sakse i høj kvalitet

Som de fleste ved, så laver Fiskars sakse i god kvalitet - det finske brand, som har eksisteret i mere end 300 år, forstår sig nemlig på ergonomi og brugervenlighed. Og så har de orange Fiskars sakse et ikonisk design - en klassiker på kontoret, lageret, i flyttebilen eller i butikken.

Venstrehåndssakse fra Martor

Med vores sæt af sikkerhedssakse fra Martor, så har I ikke brug for en særlig venstrehåndssaks til kontoret. De 3 forskellige sakse, der er egnede til at klippe i alt fra papir og papir til folie, stof og bånd, fungerer nemlig både til højrehåndede og som venstrehåndssaks.

Få rådgivning hos RAJA

Har du brug for rådgivning til indkøb af kontorartikler hos RAJA? Så tøv ikke med at kontakte en af vores specialister på 44 58 77 00 - det kan fortæller med om vores udvalg, om bestilling, levering og alle fordelene ved at handle hos os.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant