• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Sakse og skæreredskaber

(1 produkter)

Stort udvalg af sakse til arbejdspladsen

Hos RAJA har vi et bredt udvalg af sakse til kontoret eller lageret. Udvalget tæller alt fra præcisions- og langskaftede udgaver til de kendte og velrenommerede Fiskars sakse. Derudover har vi sikkerhedssakse og multifunktionelle sakse, der både fungerer som almindelig- og venstrehåndssaks.

Husk, at når du bestiller online hos RAJA, så leverer vi inden for 72 timer.

Fiskars sakse i høj kvalitet

Som de fleste ved, så laver Fiskars sakse i god kvalitet - det finske brand, som har eksisteret i mere end 300 år, forstår sig nemlig på ergonomi og brugervenlighed. Og så har de orange Fiskars sakse et ikonisk design - en klassiker på kontoret, lageret, i flyttebilen eller i butikken.

Venstrehåndssakse fra Martor

Med vores sæt af sikkerhedssakse fra Martor, så har I ikke brug for en særlig venstrehåndssaks til kontoret. De 3 forskellige sakse, der er egnede til at klippe i alt fra papir og papir til folie, stof og bånd, fungerer nemlig både til højrehåndede og som venstrehåndssaks.

Få rådgivning hos RAJA

Har du brug for rådgivning til indkøb af kontorartikler hos RAJA? Så tøv ikke med at kontakte en af vores specialister på 44 58 77 00 - det kan fortæller med om vores udvalg, om bestilling, levering og alle fordelene ved at handle hos os.

1 produkter Nulstil
Listevisning Gitter visning
Saks - Westcott
Op til -10%
1 produkt
Fra  116,00 DKK ekskl. moms