44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Skriveredskaber

Stort udvalg af billige kuglepenne, blyanter og stiftblyanter

Hos RAJA har vi et stort sortiment af kuglepenne, blyanter og stiftblyanter til gode priser. Fælles for alle vores skriveredskaber er, at de er i god kvalitet og leveres til dig indenfor 24/48 timer.

Mangler I firmakuglepenne?

Firmakuglepenne skaber sammenhæng i organisationen og er med til at sikre jeres visuelle identitet - og hos RAJA kan du købe dem billigt. Vi har masser af gode bud på firmakuglepenne, der matcher virksomheden og de ansattes ønsker til både farver og kvalitet. Disse kuglepenne har en billig stykpris og er derfor også velegnede til fx events og konferencer.

Billige kuglepenne til kontoret

Vi bestræber os på at gøre det billigt at forsyne kontoret med nye skriveredskaber - derfor tilbyder vi også mængderabat, når du køber kuglepenne, blyanter eller stiftblyanter hos os. Køber du nok, kan du nemlig spare op til 10 % på dine nyindkøbte skriveredskaber.

Blyanter og stiftblyanter

Udover kuglepenne, så forhandler vi også stiftblyanter fra BIC i 4 forskellige farver - lilla, rød, grøn og orange. Stiftblyanterne købes i pakker á 12 og har viskelæder på toppen. Er du på udkig efter helt almindelige blyanter, kan du også få det hos RAJA - vi sælger nemlig holdbare blyanter med solid HB stift.

Har du spørgsmål? Tal en med specialist

Vores specialister kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilke skriveredskaber du skal bestille hjem til arbejdspladsen. Ring på 44 58 77 00 og få hjælp i dag.

6 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant