• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Opbevaringskasser

(2 resultater)

Hos RAJA ved vi, at gode opbevaringsløsninger er vigtige! Derfor har vi samlet et sortiment af forskellige bokse til opbevaring, heriblandt et stort udvalg af eurokasser og plukkasser. Derudover finder du hele reolsystemer, der er beregnet til opbevaringskasser.

Specialdesignede opbevaringskasser i mange farver

Vores udvalg af opbevaringskasser gør det ikke kun nemmere for dig at sætte tingene i system og holde orden. De hjælper dig også med at spare plads. Mange af vores bokse til opbevaring er nemlig specialdesignet, så de er lette at stable eller folde sammen efter brug - og så kommer de i mange flotte farver og materialer af høj kvalitet!

Kasser med låg til opbevaring

Opbevaringskasser kan have vidt forskellige formål og netop derfor har vi mange forskellige størrelser og typer af kasser hos RAJA. Her på siden finder du fx et stort udvalg af kasser med låg til opbevaring, som er særligt velegnede til de ting, du ønsker at gemme væk, men du kan også vælge nogle gennemsigtige opbevaringskasser, som giver dig mulighed for hurtigt at få et overblik over, hvad der gemmer sig i kasserne. Derudover har vi altid masser af eurokasser på lager.
Du finder både vores sortiment af traditionelle eurokasser, gennemsigte opbevaringskasser og kasser med låg her på siden.

Har du spørgsmål om eurokasser?

Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister med dine spørgsmål om eurokasser og andre opbevaringsløsninger på tlf: 44 58 77 00

Filtrer kategori
Nulstil
Bredde
Længde
Bredde
Højde
2 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
logo_Raja
Grå stabelbare Eurokasser
Op til -20%Best Price produkt
7 produkter
Fra  37,25 DKK ekskl. moms
logo_Raja
Låg til grå stabelbare eurokasser
2 produkter
Fra  54,70 DKK ekskl. moms