44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Flaskeemballage

Flaskeemballage, vinkasser og vingaveæsker. RAJA har alt, hvad du skal bruge i emballage til forsendelse af vin & øl.

Hos RAJA finder du alt, hvad du skal bruge i emballage til vinflasker og øl, papkasser til vin, gaveæsker mm. Vores store udvalg af flaskeemballage i form af vinkasser i pap til forsendelse og præsentation af vin, øl og champagne sikrer, at dine dyrebare flasker er godt beskyttede under transport.

Emballage til vinflasker der sørger for flasker når sikkert frem

Vi tilbyder både flaskeemballage med rumdeling, indlæg af dobbelt bølgepap, fikseringsfolie, med fire lag pap i siderne og meget mere. Hvad enten det er en enkelt flaske eller flere, kan du være sikker på, at vi har den helt rette emballage til dine vingaver og forsendelser. Kort sagt, vinemballage til en hver smag.

Vingaveæsker – eksklusivt look

Alle elsker en flot gave - så sørg for det helt rette look med vores gaveæsker til vin, der giver det sidste strejf af kvalitet i eksklusiv indpakning. Samtidig kan du være sikker på, at flaskerne sendes i sikker og robust emballage. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores papkasser til flasker, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivere på tlf.: 44 58 77 00. Du har også mulighed for at bestille 24 timer i døgnet online på RAJAs hjemmeside – og få leveret din emballage til øl og andre flasker inden for 24/48 timer.
Se også vores udvalg af transportkasser i træ og papcontainere til dine store forsendelser.

16 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant