44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Arbejdsborde og pakkeborde

Er du på udkig efter et ny pakke- eller arbejdsbord? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af borde, der giver dig optimale arbejdsbetingelser og øger din effektivitet på jobbet.

Vi har pakkeborde i alverdens størrelser og designs, så du kan helt sikkert finde det perfekte bord til dit behov. Det gælder både vores komplette pakkeborde og elektriske pakkebord samt et pakkebord SYSTEM FLEX. Det giver dig mulighed for at tilpasse højden på hylder, ben og alt tilbehør, så du kan arbejde mere ergonomisk.

Hvad er et pakkebord?

Et pakkebord er et bord, der er designet til at blive brugt i forbindelse med pakning og lignende opgaver. De fleste pakkeborde har en robust konstruktion, så de kan holde til at blive brugt i en travl hverdag, og de er ofte udstyret med en række praktiske funktioner som for eksempel hylder, skuffer samt stativ til ruller. Med andre ord kan du få pakket dine varer hurtigere, og du slipper for at skulle bøje dig ned hele tiden, hvilket er en stor fordel, hvis du har ondt i ryggen. Vi skal kort kigge på de vigtigste funktioner ved pakkebordene.


Vil du lette din pakkeproces? Vi har lavet en guide til at optimere din pakkeproces her

De vigtigste praktiske funktioner ved et pakkebord

Du finder et pakkebord i mange forskellige designs, men der er nogle funktioner, som de fleste pakkebord har til fælles. I følgende afsnit vil vi kigge nærmere på et par af disse features.


Skuffer

De fleste pakkeborde har en eller flere skuffer, som er ideelle til at opbevare småting såsom papir, kuverter og lignende. På den måde slipper du for at lede efter det hele på gulvet, og du kan have det hele lige ved hånden.


Stativ til ruller

Mange pakkeborde har også et stativ til at holde ruller med papir, karton eller andet emballage-materiale. Dette gør det lettere for dig at pakke varerne, og du undgår samtidig at skulle bøje dig ned.


Hylder

Nogle af pakkebordene har en eller flere hylder, som giver dig endnu mere opbevaringsplads. På den måde kan du have alt lige ved hånden, og du behøver ikke at gå frem og tilbage mellem pakkebordet og skabet.

Hvorfor vælge et praktisk pakkebord?

Et pakkebord er ideelt til lageret eller værkstedet, men det kan også være en fordel at have et pakkebord derhjemme. Hvis du for eksempel arbejder som freelance grafiker eller har en mindre virksomeheder, som sælger varer, så er et pakkebord med skuffer og hylder praktisk til at opbevare dine materialer og pakke på, og på den måde undgår du rod i hjemmet.


Der findes et hav af forskellige pakkeborde på markedet, så det kan være svært at finde det helt rigtige bord til dit behov.

Sådan finder du det rigtige pakkebord

Der er nogle ting, du skal have in mente, når du køber et pakkebord. Først og fremmest skal du overveje størrelsen på bordet. Et lille bord er ideelt til hjemmet eller et mindre lager, mens et større bord er bedre egnet til et større lager eller værksted.


Du skal også overveje, hvor mange skuffer og hylder du har brug for. Nogle pakkeborde har mange skuffer og hylder, mens andre kun har én eller to. Tænk over, hvad du vil bruge bordet til, før du beslutter dig for et bestemt bord.


Vi har både komplette pakkeborde og elektriske pakkeborde samt værkstedsteborde, som du selv kan vælge moduler til.

Find et pakkebord på hjul

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din arbejdsdag lidt lettere – derfor har vi samlet et udvalg af vogne på hjul. Det tæller både transportvogne og hyldevogne på hjul. De er praktiske og bidrager til, at du bliver belastet mindst muligt i hverdagen og arbejder så effektivt som muligt - med en vogn på hjul kan du nemlig have alting lige ved hånden – uden at skulle slæbe rundt på det. Det sparer både tid og kræfter.

Arbejdsborde i forskellige størrelser

Et godt pakkebord skal være behageligt at arbejde ved. Når du køber et pakkebord hos RAJA kan du være sikker på, at det er både er i høj kvalitet og er indrettet med henblik på at gøre dit arbejde så let som muligt. I vores webshop finder du med garanti et arbejdsbord, der matcher dine behov – vi har nemlig alt fra helt enkle pakkeborde i forskellige størrelse til en komplet pakkestation, der både inkluderer bord, hylder og rullestativer til ophæng af emballage, som for eksempel gavepapir.

Få god service og gode priser på pakke- og arbejdsborde

Hos RAJA kan du købe dit arbejdsbord til værkstedet til en fordelagtigt pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten – alle vores arbejds- og pakkeborde følger nemlig kendte industristandarder. Men skulle du have spørgsmål om arbejdsborde, som du endnu ikke har fået svar på? Så er du altid velkommen til at kontakte én af vores specialister på tlf. 44 57 77 00.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant