Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Første bestilling?15% rabat og FRI fragt ved køb over 1500,- med koden NC22
spinner
Din kurv er tom

Arbejdsborde og pakkeborde

Er du på udkig efter et ny pakke- eller arbejdsbord? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af borde, der giver dig optimale arbejdsbetingelser og øger din effektivitet på jobbet.

Værkstedsborde på hjul

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din arbejdsdag lidt lettere – derfor har vi samlet et udvalg af værkstedsborde på hjul! De er praktiske og bidrager til, at du bliver belastet mindst muligt i hverdagen og arbejder så effektivt som muligt - med et værkstedsbord på hjul kan du nemlig have alting lige ved hånden – uden at skulle slæbe rundt på det. Det sparer både tid og kræfter.

Hos RAJA kan du købe dit arbejdsbord til værkstedet til en fordelagtigt pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten – alle vores arbejds- og pakkeborde følger nemlig kendte industristandarder.

Arbejdsborde i forskellige størrelser

Et godt pakkebord skal være behageligt at arbejde ved! Når du køber et pakkebord hos RAJA kan du være sikker på, at det er både er i høj kvalitet og er indrettet med henblik på at gøre dit arbejde så let som muligt.I vores webshop finder du med garanti et arbejdsbord, der matcher dine behov – vi har nemlig alt fra helt enkle pakkeborde i forskellige størrelse til en komplet pakkestation, der både inkluderer bord, hylder og rullestativer til ophæng af emballage, som fx gavepapir. Med sådan et pakkebord har du alting inden for rækkevidde, og det betyder faktisk en del, hvis der er hundredevis af pakker, der skal pakkes ind.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så kan du se alle vores produkter i kategorien lagerudstyr og varehåndtering her.

Er der spørgsmål om arbejdsborde, som du endnu ikke har fået svar på? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister på 44 57 77 00.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant
Ikke tilgængeligt logo_Raja
Komplet pakkebord
Komplet pakkebord
2 produkter
Fra  5.751,00 DKKekskl. moms