• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Levering indenfor 48/72T FRI FRAGT ved køb over 2000*
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Stålreoler, værkstedsreoler, lagerkit

(5 resultater)

Mangler du en praktisk stålreol med plukkasser til dit lager? Eller måske en robust værkstedsreol i stål af høj kvalitet? Det kan være svært at finde den rigtige model til indretning af dit lager, når der lige pludselig er mange plukkasser at holde styr på. Der er et væld af muligheder, men vi har udvalgt de metalreoler, som vi selv har haft rigtig god erfaring med til lageropbevaring, og som vores kunder er rigtig godt tilfredse med.

Her på siden kan du se værkstedsreoler, stålreoler, industrireoler og lagerkit i forskellige farver, der er beregnet til mellem 50 og 100 plukkasser.

Lagerreoler inkl. plukkasser

Her på siden ser du vores særligt udvalgte stålreoler, både de pulverlakerede, de galvaniserede, dem med hyldeplader i masonit og flere andre slags lagerreoler. De er nemme at sætte op selv, og inden længe har du et komplet overblik over dit lager.

Når man opbygger eller omorganiserer sit lager, skal al pladsen helt benyttes så godt som mulig. Med mange af vores lagerreoler følger der derfor tilpassede plukkasser og modulbokse i polypropylen, så du ikke behøver at tænke på, om lagerpladsen bliver udnyttet fuld ud. Denne smarte løsning gør det ikke alene nemmere at holde styr på alting, men forenkler også indkøbet af nye stålreoler.

Hvilken værkstedsreol skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores modeller, der bedst passer til dit lager eller værksted? Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have om lagerreoler, pladsoptimering, materialevalg eller noget helt andet. Kontakt os på tlf: 44 58 77 00 og lad vores specialister hjælpe dig godt gennem beslutningsprocessen. De har mange års erfaring med indretning af lager og står klar til at hjælpe dig i dag.

5 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
Kit med reol og opbevaringskasser
2 produkter
Fra 2.995,00 DKK eks. moms
Universalreol - 130 cm
9 produkter
1.749,00 DKK eks. moms
Video
Prospace+ reolsystem med åbne hylder
24 produkter
Fra 129,00 DKK eks. moms
Universalreol - 100 cm
9 produkter
Fra 286,00 DKK eks. moms
To stivere til Prospace+ reolsystem
2 produkter
Fra 58,90 DKK eks. moms