44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Stålreoler, værkstedsreoler, lagerkit

Mangler du en praktisk stålreol med plukkasser til dit lager? Eller måske en robust værkstedsreol i stål af høj kvalitet? Det kan være svært at finde den rigtige model til indretning af dit lager, når der lige pludselig er mange plukkasser at holde styr på. Der er et væld af muligheder, men vi har udvalgt de metalreoler, som vi selv har haft rigtig god erfaring med til lageropbevaring, og som vores kunder er rigtig godt tilfredse med.

Her på siden kan du se værkstedsreoler, stålreoler, industrireoler og lagerkit i forskellige farver, der er beregnet til mellem 50 og 100 plukkasser.

Lagerreoler inkl. plukkasser

Her på siden ser du vores særligt udvalgte stålreoler, både de pulverlakerede, de galvaniserede, dem med hyldeplader i masonit og flere andre slags lagerreoler. De er nemme at sætte op selv, og inden længe har du et komplet overblik over dit lager.

Når man opbygger eller omorganiserer sit lager, skal al pladsen helt benyttes så godt som mulig. Med mange af vores lagerreoler følger der derfor tilpassede plukkasser og modulbokse i polypropylen, så du ikke behøver at tænke på, om lagerpladsen bliver udnyttet fuld ud. Denne smarte løsning gør det ikke alene nemmere at holde styr på alting, men forenkler også indkøbet af nye stålreoler.

Hvilken værkstedsreol skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores modeller, der bedst passer til dit lager eller værksted? Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have om lagerreoler, pladsoptimering, materialevalg eller noget helt andet. Kontakt os på tlf: 44 58 77 00 og lad vores specialister hjælpe dig godt gennem beslutningsprocessen. De har mange års erfaring med indretning af lager og står klar til at hjælpe dig i dag.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant