Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Første bestilling?15% rabat og FRI fragt ved køb over 1500,- med koden NC22
spinner
Din kurv er tom

Kontorstole og trappestiger

Styrk sikkerhed og komfort på arbejdspladsen

Hos RAJA har vi et bredt sortiment af kontorstole og trappestiger, som kan forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed. Husk, at når du bestiller hos os, så leverer vi dine varer inden for 72 timer.

En lille trappestige med stor betydning

Arbejder dine medarbejdere i et værksted, på en fabrik eller i et kontormiljø, hvor de indimellem skal op i de højere luftlag for at kunne nå de redskaber de skal bruge? Så kan de være et gode ide at investere i en trappestige i høj kvalitet. Det kan du købe online hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af stiger - her kan du bestille alt fra kompakte stiger med mange trin til en lille trappestige med blot 2 trin - det kaldes også for en køkkenstige. Uanset hvilken størrelse stige, du skal bruge, så kan du være sikker på, at vores alustiger er robuste og passer godt på de ansatte, som skal bruge dem.

Justerbare kontorstole med høj komfort

Udover trappestiger har vi et udvalg af kontorstole - det tæller både de klassiske modeller og ståstole. Ståstole er gode til forebyggelse af rygproblemer - og så er det en type kontorstol, som sikrer en aktiv og dynamisk arbejdsdag. Derudover er en ståstol ideel til ansatte, der primært arbejder stående - her er en ståstol nemlig en god mulighed for at få hurtig aflastning. Udover ståstole forhandler vi som nævnt også almindelige, højdejusterbare kontorstole med glidefødder og stabile ryglæn - perfekt til de fleste arbejdspladser.

Kontakt vores specialister

Er du i tvivl om, hvilken type trappestige, du skal vælge? Eller overvejer du at bestille kontorstole hos Rajapack, men har spørgsmål om bestilling eller levering? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere på tlf: 44 58 77 00. De sidder klar til at svare på alle dine spørgs

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Ikke tilgængeligt
Elefantfod
Elefantfod
3 produkter
594,00 DKKekskl. moms
Ikke tilgængeligt
Trappestige
Trappestige
2 produkter
Fra  331,00 DKKekskl. moms